clanak False

Grad Zagreb pridružuje se gradovima bez vatrometa u novogodišnjoj noći

29.12.2022.
Grad Zagreb uspio je pronaći način da se pridruži inicijativi niza gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin, te kao i oni odustane od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati glazbeni program.
 
Iako smo još prošli tjedan komunicirali da idemo s novogodišnjim vatrometom jer je on već bio ugovoren, ipak smo ovaj tjedan uspjeli pronaći drugo rješenje, zahvaljujući razumijevanju koje je ugovorena tvrtka pokazala, te joj se na tome zahvaljujemo.
 
Podsjetimo, program za doček nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kiki B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voice i A strane. Od 23h pa do iza ponoći nastupaju Pips, chips & videoclips, a nakon ponoći na pozornicu dolaze Nipplepeople.
 
U novogodišnjoj noći gradonačelnik će obići dežurne službe: sklonište za beskućnike, hitnu službu, vatrogasce, policiju, te sa sugrađanima dočekati Novu godinu na Trgu bana Jelačića. Svi ostali detalji obilaska bit će pravovremeno komunicirani.

Gradske vijesti - 2022.