clanak False

Gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenica Danijela Dolenec na proslavi 130 godina Zagrebačke pivovare i predstavljanju nove proizvodne linije

14.06.2022.
Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec prisustvovali su proslavi 130 godina Zagrebačke pivovare i predstavljanju nove proizvodne linije. 

Zagrebački gradonačelnik Tomašević čestitao je svim radnicama, radnicima i cijeloj Upravi Zagrebačke pivovare 130. obljetnicu postojanja. Posebno je pohvalio ulaganje u nove investicije u ovim izazovnim vremenima. „Vjerujem da će ova investicija ne samo povećati proizvodnju, nego i osigurati nova radna mjesta, a Grad Zagreb će uvijek biti partner takvih investicija“, istaknuo je gradonačelnik Tomašević.

Predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Miroslav Holjevac istaknuo je da će uvođenje najmodernije tehnologije olakšati zaštitu kvalitete gotovog proizvoda te omogućiti povećanje konkurentnosti Zagrebačke pivovare na tržištu.

Zagrebačka pivovara realizirala je investiciju od ukupno 64 milijuna kuna u tehnološki naprednu liniju za punjenje i pakiranje limenki kojom će se u zagrebačkom proizvodnom pogonu povećati konkurentnost domaće proizvodnje. Uvođenjem najmodernije tehnologije značajno se smanjuje i potrošnja energenata i ugljični otisak kompanije na okoliš.
 

Gradske vijesti - 2022.