clanak False

Završeni pregovori sindikata i grada

U nastavku pregovora sindikata i Grada vezanih uz provedbu kolektivnih ugovora u uvjetima recesije, dogovoreno je da će regres za 2010. iznositi 2000 kuna, a Božićnica 500 kuna.
11.06.2010.


U nastavku pregovora sindikata i Grada vezanih uz provedbu kolektivnih ugovora u uvjetima recesije, dogovoreno je da će regres za 2010. iznositi 2000 kuna, a Božićnica 500 kuna. Dogovoreno je, također, da će se o eventualnom većem iznosu Božićnice, ovisno o trendu punjenja Proračuna, ponovo razgovarati u listopadu ove godine.

U skladu s postignutim dogovorom Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi čiji su kolektivni ugovori istekli, sljedeći će tjedan potpisati nove kolektivne ugovore. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Hrvatske - Podružnica Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba potpisat će aneks postojećeg Ugovora.

Na jutrošnjem sastanku u gradskoj upravi u ime Grada pregovore je vodio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, a u ime zaposlenika, sudjelovali su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada zagreba, Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH - Podružnice Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica Profesionalnih Vatrogasaca JVP Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.


Gradske vijesti - 2010.