clanak False

Otvorena izložba "Škola na kotačima"

U prostorima Hrvatskog školskog muzeja zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević otvorila je izložbu Škola na kotačima na kojoj će do kraja listopada biti izloženi radovi učenika OŠ Brezovica.
07.10.2010.

U prostorima Hrvatskog školskog muzeja zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević otvorila je izložbu Škola na kotačima na kojoj će do kraja listopada biti izloženi radovi učenika OŠ Brezovica. Zamjenica Pavičić Vukičević čestitala je učenicima na kreativnim radovima, a njihovom ravnatelju, Ivanu Kostenjaku, na izvanrednim rezultatima koje njihova škola postiže.

Izložba Škola na kotačima, na koju je ulaz besplatan za sve posjetitelje, dio je projekta Neka škola započne i završi u Hrvatskom školskom muzeju kojim se, početkom i krajem svake školske godine, predstavljaju zanimljivosti vezane za hrvatsko školstvo, odgojno-obrazovne ustanove, školu, razred ili učenika. Također, prilika je to da se i javnost upozna s radom raznih odgojno-obrazovnih ustanova.

Inače, priliku da se upravo njihovi radovi nađu na izložbi u Školskom muzeju, Brezovački osnovnoškolci zaslužili su u veljači ove godine pobijedivši na natjecanju Predstavljanje škole u Hrvatskom školskom muzeju koja se održala u okviru 28. izložbi likovnih radova učenika osnovnih škola Novog Zagreba u Centru za kulturu Novi Zagreb.


Gradske vijesti - 2010.