clanak False

Predbožićni susret gradonačelnika sa župnicima Grada Zagreba

Gradonačelnik Milan Bandić primio je na tradicionalnom božićnom susretu, u gradskoj palači Dverce, župnike i kapelane Grada Zagreba, predvođene mons. Mijom Gorskim, pomoćnim biskupom zagrebačkim i generalnim vikarom.

13.12.2010.

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu svojih suradnika, primio je na tradicionalnom božićnom susretu, u gradskoj palači Dverce, župnike i kapelane Grada Zagreba, predvođene mons. Mijom Gorskim, pomoćnim biskupom zagrebačkim i generalnim vikarom. 

Zaželjevši dobrodošlicu gostima, posebice onima koji su u ovoj godini preuzeli službu na području Grada Zagreba, gradonačelnik Bandić zahvalio je prisutnima za sve dobro koje čine za Grad Zagreb i njegove stanovnike olakšavajući im teret gospodarske i društvene krize kroz koju prolazimo. 

Zahvalivši na predblagdanskom druženju, mons Mijo Gorski naglasio je da u svakom trenutku, u nevoljama i poteškoćama, čovjek treba zadržati ponos jer ih samo na taj način može prebroditi. I dolazak Svetog oca Pape, dodao je, podrška je i nada za bolje sutra.
Uz želje za sretan i blagoslovljen Božić, monsinjor se zahvalio gradonačelniku na svesrdnoj podršci i suradnji.


Gradske vijesti - 2010.