clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike Organizacijskog odbora EKO ETNO HRVATSKA EUROPA TOUR 2010.

U povodu uspješnog predstavljanja Grada Zagreba i osvajanja Zlatne povelje na EKO ETNO HRVATSKA EUROPA TOUR 2010., gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Organizacijskog odbora Sajma.
04.11.2010.


U povodu uspješnog predstavljanja Grada Zagreba i osvajanja Zlatne povelje na 8. sajmu proizvoda i usluga ruralnih područja Eko etno Hrvatska te 2. sajmu Eko etno Europa i Eko etno Tour, održanih prošlog mjeseca u Zadru, gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi predstavnike Organizacijskog odbora Sajma koji su došli u društvu sa zagrebačkim pročelnikom za poljoprivredu i šumarstvo Emilom Tukom.

Čestitavši na uspješnoj organizaciji te posebno na odličnoj prezentaciji Zagreba i njegovih potencijala na izložbenom prostoru koji je, koncepcijski predstavljajući ruralno i urbano, podijeljen u tri dijela (Gradska kavana, Tržnica Dolac i vinski podrum), gradonačelnik je, među ostalim, podržao inicijativu Organizacijskog odbora da se taj atraktivni sajam sljedeće godine ponovo vrati u Zagreb.

Osim gradonačelnika Bandića i pročelnika Tuka te Nade Brkić iz Ureda za poljoprivredu, u ime Organizacijskog odbora sastanku su prisustvovali: predsjednica Uprave Hrvatskog farmera Dijana Katica, predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog farmera te strukovne udruge Klub članova Selo Stjepan Cukor, urednica kataloga Međunarodnog sajma Alma Radoš, producent projekta Eko etno Hrvatska Europa Tour Aleksandar Kovačević te predsjednica Povjerenstva za ocjenu izlagača Ivana Rora.


Gradske vijesti - 2010.