clanak False

Blagdan Svih Svetih 2010.

Zagrebačko izaslanstvo, predvođeno gradonačelnikom Milanom Bandićem, uoči blagdana Svih svetih položilo je vijence i zapalilo svijeće na Mirogoju i Krematoriju / Na sam blagdan, kao i ranijih godina, gradonačelnik je, u društvu sa sugrađanima, provjerio funkcioniranje javnog prijevoza prema gradskim grobljima.
02.11.2010.


Uoči blagdana Svih svetih, 31. listopada, izaslanstvo u sastavu: gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Gradske skupštine Boris Šprem i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević položilo je vijence i zapalilo svijeće u sjećanje na sve mrtve kod Zida boli, na Grobnici narodnih heroja, kod Spomen križa braniteljima Domovinskog rata, na Središnjem križu i Grobnici dr. Franje Tuđmana na Mirogoju, te na Zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na Krematoriju.

Na sam blagdan Svih Svetih, 1. studenog, kao i ranijih godina, gradonačelnik Bandić je, u društvu s voditeljem podružnice ZET Dubravkom Baričevićem i najbližim suradnicima, vožnjom sa sugrađanima provjerio funkcioniranje prometa prema zagrebačkim gradskim grobljima Mirogoj i Krematorij.


Gradske vijesti - 2010.