clanak False

Tamara Boroš kod gradonačelnika

U povodu aktualne završnice play offa u stolnom tenisu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike HASTK-a Mladost Iskon predvođene dopredsjednicom Dijanom Vetturelli i Tamarom Boroš.
07.06.2010.

U povodu aktualne završnice play offa u stolnom tenisu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike HASTK-a Mladost Iskon predvođene dopredsjednicom Dijanom Vetturelli i u društvu s reprezentativkom Tamarom Boroš. 

Gosti su gradonačelnika upoznali s ovogodišnjim športskim rezultatima među kojima su izdvojili zadnji nastup u najvišoj europskoj Champions ligi gdje su u jakoj konkurenciji stigle do polufinala.
Kako se čulo, HASTK Mladost Iskon posebnu pozornost posvećuje radu s mladima, tako da u klubu trenira 25 mlađih kadetkinja, 10 kadetkinja i četiri juniorke, a klub ima i mušku seniorsku ekipu. 

Na prijateljskom susretu u gradonačelnikovu salonu bilo je riječi i o konstantnoj podršci Grada vrhunskom sportu koja nije izostala ni u slučaju HASTK-a Mladost.
Osim gradonačelnika Bandića, sastanku je nazočila njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević te pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić.


Gradske vijesti - 2010.