clanak False

Sastanak gradonačelnika sa sindikatima

Nakon nedavnog uspješnog završetka pregovora oko kolektivnih ugovora u skladu sa situacijom i raspoloživim sredstvima u proračunu Grada, danas se u atmosferi povjerenja i razumijevanja razgovaralo o globalnoj financijskoj krizi koja nije zaobišla niti Zagreb, o njenim posljedicama te o mogućim rješenjima koja bi pomogla da se iz te situacije što bezbolnije izađe...
09.07.2010.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, sastao se u prostorima gradske uprave s predstavnicima sindikata zaposlenika korisnika gradskog proračuna.

Nakon nedavnog uspješnog završetka pregovora oko kolektivnih ugovora u skladu sa situacijom i raspoloživim sredstvima u proračunu Grada, danas se u atmosferi povjerenja i razumijevanja razgovaralo o globalnoj financijskoj krizi koja nije zaobišla niti Zagreb, o njenim posljedicama te o mogućim rješenjima koja bi pomogla da se iz te situacije što bezbolnije izađe. Gradonačelnik je socijalne partnere, od kojih također očekuje kvalitetne prijedloge, izvijestio o tome što Grad čini u pogledu racionalizacije troškova i iznalaženja mogućnosti daljnjih ušteda.

Dogovoreno je, također, da će se nastaviti praksa informiranja, dogovora i suradnje, a sljedeći susret može se očekivati najkasnije nakon godišnjh odmora.


Gradske vijesti - 2010.