clanak False

Prijem za najbolje sportaše - učenike osnovnih i srednjih škola

U palači Dverce, gradonačelnik Milan Bandić organizirao je prigodno druženje s učenicima zagrebačkih osnovnih i srednjih škola koji su u svibnju osvojili prva mjesta na Državnom prvenstvu u Primorsko – goranskoj županiji.
29.06.2010.


U gradskoj palači Dverce, gradonačelnik Milan Bandić organizirao je prigodno druženje s učenicima zagrebačkih osnovnih i srednjih škola koji su u svibnju osvojili prva mjesta na Državnom prvenstvu u Primorsko – goranskoj županiji.

Uz gradonačelnika, pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivicu Lovrića i učenika prijemu su prisustvovali i mentori i voditelji natjecatelja koji su se nadmetali u badmintonu, stolnom tenisu, košarci, odbojci, atletici i nogometu.
Zaželjevši ugodne ljetne praznike i daljnji uspjeh u školi i športskim aktivnostima, gradonačelnik Bandić zahvalio se gostima što su se opredjelili za sport i što rezultatima promoviraju svoj grad.
Inače, prema informaciji iz Školskog športskog saveza Grada Zagreba tijekom ove školske godine, kao i prethodnih pedeset, učenici zagrebačkih osnovnih i srednjih škola natjecali su se za prvaka Grada u 13 športova. U natjecanjima osnovnih škola sudjelovale su 1193 ekipe sa 12 552 učenika, dok je kod srednjih škola sudjelovalo 471 ekipa s 5 418 mladića i djevojaka. Pobjednici s gradskih stekli su pravo natjecanja na državnom prvenstvu.


Gradske vijesti - 2010.