clanak False

Predstavnici Vinkovačkih jeseni kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je  vodstvo manifestacije Vinkovačke jeseni: gradonačelnika Vinkovaca i predsjednika Organizacijskog odbora Mladena Karlića i tajnika Organizacijskog odbora Stjepana Đurkovića.
24.06.2010.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas vodstvo manifestacije Vinkovačke jeseni: gradonačelnika Vinkovaca i predsjednika Organizacijskog odbora Mladena Karlića i tajnika Organizacijskog odbora Stjepana Đurkovića.

Manifestacija koja ove godine slavi 45. obljetnicu predstavlja 80-ak najbolje ocijenjenih izvornih folklornih skupina s preko 7500 izvođača, a gradonačelnik Bandić je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da 17. rujna prisustvuje svečanosti otvorenja Vinkovačkih jeseni te, i ove godine najavio podršku Zagreba, a u skladu s trenutnom situacijom i mogućnostima.

Razgovarajući o teškoj situaciji u kojoj se našla Slavonija gradonačelnik je naglasio kako žitelji toga kraja zaslužuju solidarnost drugih dijelova Hrvatske.

Osim gradonačelnika, sastanku su prisustvovali zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić.


Gradske vijesti - 2010.