clanak False

Organizatori Svjetskog prvenstva u streljaštvu za osobe s inavliditetom kod gradonačelnika

Uoči večerašnjeg otvorenja Svjetskog prvenstva u streljaštvu za osobe s invaliditetom, koje će se održavati u Zagrebu od 16. do 24. srpnja,  gradonačelnik Milan Bandić primio je organizatore Svjetskog prvenstva...
16.07.2010.

Uoči večerašnjeg otvorenja Svjetskog prvenstva u streljaštvu za osobe s invaliditetom, gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike organizatora: Philipa Cravena, predsjednika Međunarodnog paraolimpijskog odbora, Ratka Kovačića, predsjednik Organizacijskog odbora IPC i Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Josipa Držaića, potpredsjednika Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Pozdravivši goste, kao počasni predsjednik nekoliko udruga osoba s invaliditetom, gradonačelnik Bandić je izrazio zadovoljstvo što se prvenstvo održava u Zagrebu te zaželio uspjeh natjecateljima u nadmetanju na prvom Svjetskom prvenstvu u nekom od sportova za osobe s invaliditetom koje se organizira u Hrvatskoj.

Visoki su gosti zahvalili zagrebačkom gradonačelniku na prijemu, posebno na potpori koju Grad pruža sportašima s invaliditetom.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo će se održavati od 16. do 24. srpnja na strelištu Vrapčanski potok, na kojemu će sudjelovati 247 sportaša iz 43 zemlje, od kojih je 150 osoba u invalidskim kolicima, a Hrvatsku će predstavljati devet sportaša.


Gradske vijesti - 2010.