clanak False

Noć biologije 2010.

Gradonačelnik Milan Bandić pridružio se manifestaciji Otvoreni dan/noć PMF-a i Noći biologije Biološkog odsjeka te prisustvovao raznovrsnim prezentacijama, demonstracijama i radionicama iz područja biologije, geologije i kemije, koje se u zgradi Biološkog odsjeka na Rooseveltovom trgu održavaju s ciljem popularizacije ovih znanosti.
09.03.2010.

 

Gradonačelnik Milan Bandić pridružio se manifestaciji Otvoreni dan/noć Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Noći biologije Biološkog odsjeka PMF-a te prisustvovao raznovrsnim prezentacijama, demonstracijama i radionicama iz područja biologije, geologije i kemije, koje se u zgradi Biološkog odsjeka na Rooseveltovom trgu održavaju s ciljem popularizacije ovih znanosti.

U društvu prof. dr. sc. Kristiana Vlahovičeka, pročelnika Biološkog odsjeka PMF-a, i prof. dr. sc. Gordane Rusak, predsjednice organizacijskog odbora, zagrebački gradonačelnik obišao je laboratorije i sudjelovao u brojnim eksperimentima i prezentacijama koje su održavali studenti fakulteta.

Radi se o manifestaciji koja se održava s ciljem popularizacije ovih znanosti, a u okviru koje se održavaju programi s više od 50 demonstracija, radionica, igara, kvizova i izložbi iz područja biologije, geologije i kemije kako bi se građani pobliže mogli upoznati s tim područjima znanosti, ali i doznati razne zanimljive i, u svakodnevnom životu, korisne informacije.

Pročitajte više na stranicama PMF-a.


Gradske vijesti - 2010.