clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike Hrvatskog vaterpolo saveza i LEN-a

U povodu Europskog prvenstva u vaterpolu, koje će se u Zagrebu održati od 29. kolovoza do 11. rujna, gradonačelnik Milan Bandić primio je danas vodeće ljude Hrvatskog vaterpolo saveza i LEN-a...
21.05.2010.

U povodu Europskog prvenstva u vaterpolu, koje će se u Zagrebu održati od 29. kolovoza do 11. rujna, gradonačelnik Milan Bandić primio je danas vodeće ljude Hrvatskog vaterpolo saveza i LEN-a (Europska plivačka federacija), Pericu Bukića i Nory-a Kruchtena sa suradnicima.

Zahvalivši predsjedniku LEN-a na ukazanom povjerenju na odabiru Zagreba za održavanje prvenstva, gradonačelnik Bandić istaknuo je da se zbog svjetske krize, koja nije zaobišla ni Zagreb, moralo odustati od ideje da se utakmice odigravaju u Areni Zagreb. Ali zato ćemo uložiti maksimalan trud da ispunimo ulogu dobrog domaćina i da organizacija ovog Europskog prvenstva na ŠRC Mladost bude vrhunska, dodao je gradonačelnik.

Predsjednik LEN-a Nory Kruchten izrazio je zadovoljstvo činjenicom da bazenski kompleks ŠRC Mladost, koji ima i unutarnji bazen, zadovoljava tehničke uvjete za uspješno održavanje prvenstva.
Iako vremena za pripreme i organizaciju nema baš napretek svi su, unatoč tome, iskazali uvjerenje da će ovo natjecanje biti vrlo uspješno i kvalitetno.

Na kraju razgovora gradonačelnik Bandić zaželio je predstavnicima LEN-a ugodan boravak u našem gradu, a ponovni susret, ovoga puta neslužben, dogovoren je na otvorenju prvenstva.


Gradske vijesti - 2010.