clanak False

Dani zagrebačkih jagoda

Na Trgu kralja Tomislava danas je, u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandić i župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića, simbolično otvorena manifestacije Dani zagrebačkih jagoda...
26.05.2010.


Na Trgu kralja Tomislava danas je, u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandić i župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića, simbolično otvorena manifestacije Dani zagrebačkih jagoda koja je započela 11. svibnja, a trajat će do 25. lipnja.

Primjer je to uspješne dvanaestogodišnje suradnje Grada Zagreba, Zagrebačke županije i udruga uzgajatelja jagoda iz Grada i Županije koja je, između ostalog, rezultirala plasiranjem proizvoda na švedsko, austrijsko i njemačko tržište, naglasili su gradonačelnik i župan s napomenom da će i ubuduće nastojati osigurati sredstva za subvencioniranje proizvodnje jagoda.

Građani Zagreba domaće će jagode moći kupiti na 31 lokaciji od 49 zagrebačkih i 24 proizvođača iz Zagrebačke županije, a sve u organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije.

Više...


Gradske vijesti - 2010.