clanak False

Dan Grada Zagreba 2010.

U povodu Dana Grada gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Skupštine Boris Šprem uručili  su Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i ustanovama u znak javnog priznanja za osobite uspjehe, ostvarenja i zasluge u radu...
31.05.2010.

Polaganje vijenaca

Svečana sjednica Skupštine / Dodjela Nagrada Grada Zagreba (svi nagrađeni)

Procesija

U nazočnosti Predsjednika RH Ive Josipovića, predsjednika Hrvatskog Sabora Luke Bebića, izaslanika predsjednice Vlade Davorina Mlakra, drugih visokih uzvanika, te gostiju, 31. svibnja, na Dan Grada Zagreba održana je svečana sjednica Gradske skupštine, na kojoj su, gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Skupštine Boris Šprem već tradicionalno uručili Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i ustanovama u znak javnog priznanja za osobite uspjehe, ostvarenja i zasluge u radu, a na temelju Odluke o javnim priznanjima prihvaćenoj 18. svibnja na sjednici Gradske skupštine.

U svečanom govoru gradonačelnik se zahvalio svima onima koji su pridonosili i pridonose tome da Zagreb postane istinska hrvatska i europska metropola, te mjesto boljeg, sretnijeg i ugodnijeg življenja. Pročitajte cijeli GOVOR gradonačelnika.

Također već tradicionalno, jutros su gradonačelnik Bandić, njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević i predsjednik Skupštine Šprem položili vijence uz Zid boli i uz Središnji križ na Mirogoju.

Vezani članci:
Zagrebu za rođendan: Zagrebačka filharmonija & Oliver


Gradske vijesti - 2010.