clanak False

Cest is d'Best od 3. do 6. lipnja

14. po redu Festival već je prvi dan, iako tmuran i kišovit, privukao zamjetan broj Zagrepčana, a uličnim izvođačima iz  Austrije, SAD-a, Kanade, Njemačke, Portugala, Italije, Španjolske, Hrvatske i drugih zemalja, gradonačelnik Bandić i ove je godine dao punu podršku predajući im ključeve grada.
03.06.2010.

Cest is d best

U Zagreb je danas „stigao“ 14. Međunarodni ulični festival Cest is d Best, a s njim i 300-tinjak cirkuskih, glazbenih, likovnih i drugih izvođača koji će zajedno sa Zagrepčanima i njihovim gostima do nedjelje stvarati odličnu atmosferu. Zabava na trgovima i ulicama počinje već u 11.00 sati i nastavlja se sve do ponoći. Središnji gradski trg postao je Žuja performer plac na kojem se osim tribina za gledatelje nalaze vjetrenjače. Festivalske zastavice, travnjak oko Manduševca i ljuljačke. Festivalska dekoracija i program šire se Tkalčom do Centra Kaptol, Gajevom do Hotela Dubrovnik te do Cvjetnog trga i Zrinjevca. Građani u naredna četiri dana ne mogu izbjeći vrhunsku zabavu i zato požurite na Cest is d Best i budite dio najboljeg tuluma u gradu! 

Tako Kraljevi ulice na svojoj stranici najavljuju 14. po redu festival koji je već prvi dan, iako tmuran i kišovit, privukao zamjetan broj Zagrepčana. U središtu Zagreba moći ćemo uživati u nastupima ponajboljih uličnih izvođači iz Austrije, SAD-a, Kanade, Njemačke, Portugala, Italije, Španjolske, Hrvatske i drugih zemalja, a simboličnom predajom ogromnoga gradskog ključa Kraljevima ulice, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i ove im je godine dao punu podršku u realizaciji kreativnih gradskih programa.


Gradske vijesti - 2010.