clanak False

50 godina Skhendije

U povodu 50. godišnjice postojanja Albanskog kulturnog društva Shkendija u Hrvatskoj gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Društva predvođene predsjednikom Frokom Prekpalajom...
09.06.2010.


U povodu 50. godišnjice postojanja Albanskog kulturnog društva Shkendija u Hrvatskoj gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Društva predvođene predsjednikom Frokom Prekpalajom te predsjednika Udruge albanskih dragovoljaca Hrvatske u Domovinskom ratu Naima Shala.

Gosti su gradonačelnika izvijestili o radu udruga i planovima za naredno razdoblje, a, među ostalim, na sastanku u gradskoj upravi dogovoreno je i da će Grada Zagreb preuzeti pokroviteljstvo nad obilježavanjem 50. obljetnice Shkendije, krajem studenoga ili početkom prosinca ove godine.

Za višegodišnju pomoć i doprinos u radu Udruge albanskih dragovoljaca Hrvatske u Domovinskom ratu predsjednik Naima Shala uručio je gradonačelniku zahvalnicu.

Susretu su, osim gradonačelnika Bandića, prisustvovali pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco i pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić.


Gradske vijesti - 2010.