clanak False

Anketa o iskustvima krize i jačanju građanske solidarnosti i socijalne zaštite u lokalnoj zajednici Zaklade Zajednički put i Zaklade SOLIDARNA

20.10.2021.
Dana 5. listopada 2021. Zaklada Zajednički put i SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost organizirale su u Kući ljudskih prava javnu raspravu na temu „Horizontalna suradnja i građanska solidarnost kao poluge socijalne politike Grada Zagreba“.

Fokus rasprave bio je na poukama i prilikama koje se otvaraju nakon intenzivnog i teškog no solidarnog iskustva krize, za djelotvorniju, mrežnu podršku našim sugrađanima i sugrađankama u Gradu Zagrebu, a posebno različitim ranjivim skupinama izloženima rizicima marginalizacije, siromaštva i diskriminacije koje je kriza samo produbila i proširila. 

Na javnoj raspravi, na kojoj su sudjelovale i djelatnice Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, dogovoreno je da se putem ankete prikupi širi opseg iskustava i pouka iz protekle krize.

Anketu je moguće ispuniti do 23. listopada 2021., a dostupna je na sljedećoj poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/anketa_ZG_suradnja.

Unaprijed zahvaljujemo na trudu i vremenu koje ćete odvojiti za ispunjavanje ankete.

Aktualnosti / događanja