clanak False

Podržimo Akciju "ZaČin ljubavi"

12.10.2023.
Povodom Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i ove godine zajedno s Udrugom La Verna organizira akciju „ZaČin ljubavi“.
Akcija „ZaČin ljubavi“ održat će se u subotu 14. listopada 2023. na Trgu Petra Preradovića od 10,00 do 14,00 sati.
Cilj akcije je osvještavanje šire javnosti o značaju koji volonteri imaju u pružanju palijativne skrbi te poticanje građana na volontiranje u palijativnoj skrbi. Organiziranjem navedene akcije također se želi skrenuti pažnja i senzibilizirati širu javnost za potrebe palijativnih bolesnika i njihovih obitelji.
Ove godine Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi obilježava se pod geslom „Suosjećajne zajednice – zajedno za palijativnu skrb“ te će se tim povodom na akciji okupiti različiti dionici koji u našem gradu na različite načine pružaju, omogućavaju i/ili potiču prije svega volontiranje u palijativnoj skrbi te svojim djelovanjem i radom realiziraju i druge oblike podrške osobama u potrebi za palijativnom skrbi.
Pozivamo vas da svojim dolaskom pružite podršku volonterima udruge La Verna koji su neizostavan začin palijativne skrbi.






Aktualnosti / događanja