clanak False

Zagreb Connect start up konferencija/ Zagreb Connect start up conference

 
30.05.2016.

Grad Zagreb prepoznaje važnost rastuće start up zajednice i želi pomoći mladim poduzetnicima da svoje poslovne ideje pretvore u uspješne kompanije. Start up poduzećima je omogućeno da prezentiraju svoje inovativne ideje investitorima.
Konferencija je zamišljena kao mjesto gdje start up poduzeća imaju prilike predstaviti svoje ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima. Sudionici konferencije su start up timovovi, renomirani stručnjaci, predstavnici institucija, investitori, poslovni anđeli i studenti.
Kreiranjem mreže startupova, poslovnih anđela, institucija, mentora i studenata, Grad
Zagreb želi promovirati pozitivnu poduzetničku klimu. Cilj nam je da Zagreb Connect postane vodeća platforma te vrste u regiji. Prošlogodišnja konferencija je izazvala veliki interes među start-up poduzetnicima na kojoj je sudjelovalo preko 1000 posjetitelja iz Hrvatske, šire regije, Europske unije, SAD-a i Izraela. Na konferenciji su najkvalitetniji start-upovi imali priliku predstaviti svoje poslovne ideje investitorima i osvojiti vrijedne nagrade, a prezentacijske vještine su usavršili na održanim radionicama bootcampa uz sedam vrhunskih stručnjaka i mentora. Održano je šest predavanja i četiri panel rasprave s uglednim predavačima i gostima. Održana su pitch natjecanja s nagradnim fondom od 125.000 kuna. Finalisti su svojim projektima na poseban način doprinijeli zanimljivosti i kvaliteti programa konferencije.


https://www.youtube.com/watch?v=9DqfneWPsZQ

Aktualno