clanak False

Servus, Maksimir!

13.12.2022.
Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Javna ustanova Maksimir zajedno s partnerima organizira Božićnu (adventsku) manifestaciju „Servus Maksimir“ s temom Kretanje, hrana i zdravlje, koja će se održati u subotu i nedjelju  17. i 18. prosinca 2022. od 10:00 do 16:00 sati u Parku Maksimir.

Bogat i raznolik program uključuje sajam lokalnih ekoloških i drugih certificiranih domaćih proizvoda, edukativni javnozdravstveni sadržaj (mjerenje tlaka, šećera, nutricionističko savjetovalište…), stručna predavanja vezana uz prehranu, savjetovanja, kreativne radionice, sportske aktivnosti.

Poljoprivredne proizvođače ovom prilikom pozivamo da se prijave za besplatno sudjelovanje na sajmu.

Prijavnicu možete preuzeti na linku:

https://www.zagreb.hr/bozicni-sajam-domacih-proizvoda-u-parku-maksimir-s/184326Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i provedu ugodne trenutke uz prigodnu božićnu glazbu, kuhano vino i divne proizvode naših vrijednih OPG-ovaca.                                                                                                                          Raspored događanja:

Partneri na manifestaciji:
 
Gradska četvrt Maksimir,
NZJZ Dr. Andrija Štampar,
Dom zdravlja Zagreb – Istok,  
Dom zdravlja Zagreb – Centar,
Dom zdravlja Zagreb – Zapad,
Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb,
Centar za kulturu i informacije Maksimir,
Dječji vrtić Maksimir,
Udruga Aktivan život
 

Aktualno