clanak False

Podjela besplatnih ZG vrećica za MO Hrelić, Jakuševec i Mičevec

25.09.2024.
Za kućanstva s područja mjesnih odbora Hrelić, Jakuševec i Mičevec, u subotu i nedjelju 5. i 6. listopada 2024., dijele se besplatne ZG vrećice za razdoblje od sljedećih 6 mjeseci, slijedom Zaključak o preuzimanju obveze plaćanja cijene javne usluge prikupljanja komunalnog otpada za korisnike usluge s područja Mjesnog odbora Jakuševec i Hrelić, te naselja Mičevec. 
 
Korisnici s područja Hrelića i Jakuševca vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo temeljem predočenog računa Zagrebačkog holdinga/Čistoće i osobne iskaznice. Korisnici s područja Mičevec vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo/kućni broj uz predočenje osobne iskaznice. 
 
Vrećice se od 9. listopada do 6. studenoga 2024. godine naknadno mogu preuzeti u poslovnicama Holding centra: Ulica Grada Vukovara 41(radno vrijeme: ponedjeljkom od 8-19  sati, utorak-petak od 8-16 sati), Dubečka 2 (radno vrijeme: ponedjeljak –petak od 7-14 sati) i u mobilnoj poslovnici (raspored lokacija objavljeno na web stranici i poleđini jedinstvene uplatnice)
 
Građani iz navedenih mjesnih odbora i naselja će moći preuzeti 100 besplatnih vrećica (4 x 20 L / tjedno za svako kućanstvo, odnosno 10 paketa s po 10 vrećica za miješani komunalni otpad) na 3 lokacije od 8 do 13 sati prema slijedećem rasporedu:
  
LOKACIJE I VRIJEME PODJELE:
 
Subota, 5. listopada 2024., 8-13 sati
 
Mičevec, NK Klas: za korisnike s područja Mičevca
Jakuševec: Gata 1. MO (DVD) Jakuševec: za korisnike s područja Jakuševca i Hrelića 
 
Nedjelja, 6. listopada 2024, 8-13 sati
 
Jakuševec: Gata 1. MO (DVD) Jakuševec: za korisnike s područja Jakuševca i Hrelića
Karla Metikoša 2, sjeverna strana zgrade uz Hrvatsku lutriju – MO Jakuševec – samo za ulicu Karla Metikoša 

Aktualno