clanak False

webinari o Produktivnom, zelenom i pravednom gradu

13.09.2021.
Budući da se sadašnji oblik Urbane agende za EU (UAEU) bliži kraju, važno je iskoristiti njegova postignuća, istražiti veze i sinergije s drugim relevantnim inicijativama i uključiti se u proces obnove. 
Pod nazivom „Kako urbane inicijative i akcije podržavaju zelene, pravedne i produktivne gradove u EU -u?“ webinari će prikazati primjere i inicijative iz gradova o načinu razvoja otpornosti i daljnje provedbe ovih dimenzija na lokalnoj razini te pružiti prostor za raspravu o postignućima, preostalim pitanjima i budućim mogućnostima podrške gradovima da se na strateški način suoče sa svojim izazovima i na taj način pridonesu održivom urbanom razvoju.
 
Webinari će se održati sljedećih datuma, između 14.00  i 16.00 h (CEST):
  • Produktivni grad: 20. rujna 2021. (Uvod i Dnevni red)
  • Zeleni grad: 27. rujna 2021. (Uvod i Dnevni red)
  • Pravedni grad: 4. listopada 2021. (Uvod i Dnevni red).
 
Pozivamo vas da se prijavite na jedan, dva ili sva tri webinara ispunjavanjem online-obrasca na stranici https://ecorysevents.eventsair.com/uaeuwebinars/registration/Site/Register
 
Navedeni webinari temeljit će se na nizu članaka o 14 partnerstava Urbane agende za EU koji povezuju akcije i aktivnosti s drugim relevantnim projektima i inicijativama EU -a koje podržava kohezijska politika (uključujući Urbane inovativne akcije, URBACT i gradove iz članka 7. Europski fond za regionalni razvoj (ERDF).
 
Webinari su otvoreni za sve zainteresirane, a posebno se pozdravlja sudjelovanje partnera UAEU -a, predstavnika iz URBACT -a, UIA -e i gradova iz članka 7. te zainteresiranih gradova i upravljačkih tijela koji bi htjeli imati koristi od ovih prezentacija i rasprava.
 
Za dodatna pitanja obratite se organizatoru na email: ua.communication@ecorys.com
 
 

Vijesti i aktualnosti