clanak False

Projekt TRIBUTE u završnom periodu provedbe

22.03.2023.
Projekt TRIBUTE ulazi u zadnju fazu provedbe te se sve aktivnosti odvijaju prema radnom planu. Grad Zagreb je 7. i 8. veljače 2023. godine bio organizator i domaćin 5. sastanka izvršnog odbora projekta i 3. sastanka transnacionalne mreže dionika projekta, uz nazočnost predstavnice ADRION JS-a. Voditelji radnih paketa predstavili su preliminarne ishode “živućih laboratorija” (WP T1) te stadij provedbe pilot-aktivnosti (WP T2), čiji se završetak očekuje tijekom svibnja 2023. godine. 
Provedba projekta produžena je do rujna 2023. godine, što će projektnim partnerima otvoriti dodatnu mogućnost rada na Akcijskim planovima i prijenosa znanja, stečenih provedbom pilot-aktivnosti, drugim gradovima Jadransko-jonske regije. Tijekom svibnja održat će se tehnički sastanak projektnoga konzorcija, na kojem će se raspravljati o navedenome. 
U Sarajevu će se u okviru 8. EUISAR foruma 24. svibnja 2023. održati 4. sastanak TRIBUTE Transnacionalne mreže dionika. Ovo događanje bit će izvanredna prilika za širenje mreže dionika projekta i dijeljenje prvog Nacrta TRIBUTE strategije za inovativnu i održivu mobilnost  gradova Jadransko-jonske regije. 
 
Ovo priopćenje za javnost nastalo je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost TRIBUTE partnerskog konzorcija i ni pod kojim se okolnostima ne može smatrati da odražava stav tijela Europske unije i/ili ADRION programa.
 

Vijesti i aktualnosti