clanak False

Vlada usvojila Prijedlog odluke o načinu raspodjele bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije odobrenih za financiranje sanacije šteta od potresa...

12.11.2020.
Na 19. sjednici Vlade Republike Hrvatske, održanoj 12. studenog 2020., usvojena je Odluka o načinu raspodjele bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije odobrenih za financiranje sanacije šteta od potresa na području Grada Zagreba, Krapinsko – zagorske županije i Zagrebačke županije, imenovanju i određivanju zaduženja nacionalnog koordinacijskog tijela, tijela  odgovornih za provedbu financijskog doprinosa i neovisnog revizorskog tijela.
 
Ovom Odlukom utvrđuje se način raspodjele bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije odobrenih za financiranje sanacije šteta od potresa na području Grada Zagreba, Krapinsko – zagorske županije i Zagrebačke županije u iznosu od 683.740.523,22 Eura,  tijela odgovorna  za koordinaciju provedbe ove Odluke,  tijela odgovorna za provedbu financijskog doprinosa  i neovisno revizorsko tijelo te njihova zaduženja.
 
Dodatne informacije dostupne su na stranicama Vlade Republike Hrvatske.

Vijesti i aktualnosti