clanak False

Poziv na radionicu u sklopu projekta CAMELOT

21.09.2020.
U sklopu ovogodišnjeg 18. Europskog tjedna regija i gradova, manifestacije kojom gradovi i regije na pozornici Europe promiču provedbu kohezijske politike, stvaranje radnih mjesta te gospodarski i društveni razvoj, 6. listopada 2020. bit će organizirana online radionica pod nazivom "Metropolitan cities and European funds to tackle Covid-19 Emergency". Ista će poslužiti kao platforma za razmjenu najboljih praksi u pogledu rješavanja krize uzrokovane globalnom pandemijom kako bi se u konačnici preporučile određene mjere za budućnost.

Radionica je ujedno i sastavni dio projekta Cities and Metropolis in Europe Labouring Onward Together – CAMELOT. Ukupna vrijednost projektnih bespovratnih sredstava iznosi 1.115.100,00 HRK, pri čemu u projektu sudjeluju Milan, Europska asocijacija za lokalnu demokraciju - ALDA, Barcelona, Stuttgart, Gdanjsk, Craiova, Porto, Bari te Grad Zagreb.

Ako ste zainteresirani, prijaviti se možete preko linka najkasnije do 27. rujna 2020.
Broj sudionika je ograničen, a dodatne informacije o ovome i drugim online događanjima možete pronaći na službenoj stranici Europskog tjedna regija i gradova.

Vijesti i aktualnosti