clanak False

Odobreno 16 milijuna kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije”

17.07.2017.
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 14. srpnja 2017. godine dodijelilo je 23 odluke o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga 'Razvoj poslovne infrastrukture' među kojima je i odluka o financiranju projekta projekte Razvojne agencije Zagreb i Grada Zagreba, koji je partner u projektu,  pod nazivom “StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije”. 
Razvojnoj agenciji Zagreb – TPZ d.o.o. i Gradu Zagrebu odobreno je 16.024.797,88 kuna  bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt “StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije”!
Projekt “StartUp Factory Zagreb-Inkubator za visoke tehnologije” obuhvaća proširenje kapaciteta i opremanje novog prostora u okviru  paviljona 12 Zagrebačkog velesajma visokotehnološkom opremom namijenjenom potpori i podizanju konkurentnosti poduzetnika Grada Zagreba, kao i uvođenje potpuno novih usluga za poduzetnike, prvenstveno kroz pristup modernoj opremi u okviru tehnoloških centara. Projektom će se ostvariti preduvjeti za snažnije povezivanje gospodarstva, akademske i istraživačke zajednice te realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja.
Više informacija o dodijeljenim sredstvima Inkubatoru za visoke tehnologije Razvojnoj agenciji Zagreb dostupno je ovdje.


Vijesti i aktualnosti