clanak False

Konferencija "EU za mlade"

08.05.2017.
 
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministartvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najavljuju održavanje konferencije "EU za mlade", koja će se održati 12. svibnja 2017. godine, s početkom u 10:30 sati u kazalištu Teatar ITD u Zagrebu (Savska cesta 25).

Cilj konferencije je upoznati zainteresirane mlade s mogućnostima studiranja, volontiranja i stažiranja, zapošljavanja i samozapošljavanja te mogućnostima za mlade poduzetnike kroz programe Europske unije, kao i prenijeti iskustva uspješnih inovatora i poduzetnika.

Konferencija će sadržavati dvije panel rasprave:
 
1. Mogućnosti za obrazovanje, stažiranje, volontiranje i zapošljavanje iz EU fondova 
Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Agencije za mobilnost i programe Europske unije prezentirat će aktualne mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja te pokretanja vlastitog posla uz pomoć fondova Europske unije.
 
 
2. Prezentacija EU iskustava i uspješnih start-up tvrtki
Korisnici ERASMUS programa i mjere Stručnog osposobljavanja za rad podijelit će svoja osobna iskustva u korištenju navedenih programa, dok će predstavnici start-up tvrtki prezentirati vlastitu uspješnu poduzetničku priču.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se putem online obrasca.

Prijave će se zaprimati do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do 11. svibnja 2017. godine do 17:00 sati.

Dodatne informacije dostupne su na poveznici.
 

Vijesti i aktualnosti