clanak False

Interreg CENTRAL EUROPE - nacionalni info dan i najava trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga

20.09.2017.Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg CENTRAL EUROPE, dana 4. listopada 2017., s početkom u 10 sati, organizira Nacionalni info dan Programa Interreg CENTRAL EUROPE, koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na treći poziv.

Radionica će se održati  u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, dvorana na 5. katu (Miramarska cesta 22, Zagreb).

Program Interreg CENTRAL EUROPE provodi se u razdoblju od 2014. do 2020. godine i ulaže 231 milijun eura za sufinanciranje projekata transnacionalne suradnje koji će se provoditi od strane javnih i privatnih organizacija iz regija središnje Europe.
 
Financirani projekti će proizvesti konkretne i vidljive rezultate kao odgovor na utvrđene izazove programskog područja i adresirati razvojne potrebe na integrirani način.
 
Treći poziv na dostavu projektnih prijedloga bit će objavljen 21. rujna 2017. tijekom svečane konferencije u Berlinu, kojom se obilježava 20 godina transnacionalne suradnje na području središnje Europe.
 
S obzirom da je broj sudionika ograničen, preporuča  se prijaviti što ranije kako biste osigurali mjesto, a najkasnije do ponedjeljka 2. listopada 2017.  
 
Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca.
 
Dodatne informacije dostupne su na poveznici.

Vijesti i aktualnosti