clanak False

COVID 19 - Izvanredni poziv za dostavu projektnih prijedloga 2020.

04.04.2020.
Centralnoeuropska inicijativa (CEI) objavila je 27. ožujka 2020. poziv za dostavu projektnih prijedloga pod nazivom “COVID-19 Izvanredni poziv za dostavu projektnih prijedloga 2020“. 
Riječ je o pozivu za dostavu projektnih prijedloga kako bi se brzo zadovoljile specifične potrebe nastale u državama članicama uslijed trenutne situacije izazvane infekcijom virusom COVID - 19.
Ukupan iznos alociranih sredstava od 600.000 EUR bit će raspoređen u tri kategorije:
  • zdravstvo i telemedicina (npr. kupovina opreme za hitne medicinske potrebe, kupnja medicinskog software-a, organizacija online seminara i sl.)
  • edukacija i e-obrazovanje/učenje na daljinu (kupnja opreme za potrebe e-learning-a, uključujući hardware i software, organizacija online seminara u svrhu širenja i prijenosa znanja  između edukacijskih stručnjaka i korisnika)
  • potpora malim i srednjim poduzetnicima (npr. kupnja opreme, kako hardware-a tako i software-a u svrhu pamtnog rada, organizacija online seminara i sl.).
Prijaviti se mogu svi javni i privatni subjekti te nevladine udruge osnovane u CEI državama članicama (https://www.cei.int/member-states) te međunarodne i regionalne organizacije.
 
Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektu iznosi 40.000,00 EUR, do 100% vrijednosti projekta.
Rok za prijavu projektnih prijedloga je 9. travnja 2020.

Vijesti i aktualnosti