clanak False

Susret gradonačelnika s predstavnicima navijačkih udruga

Na prvom sastanku zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića s predstavnicima udruga navijača, održanom danas u Gradskom poglavarstvu, upućena je zajednička osuda nasilju na stadionima i agresivnim ponašanjima pojedinaca od kojih se svi sudionici sastanka ograđuju.
10.12.2008.

Na prvom sastanku zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića s predstavnicima udruga navijača, održanom danas u Gradskom poglavarstvu, upućena je zajednička osuda nasilju na stadionima i agresivnim ponašanjima pojedinaca od kojih se svi sudionici sastanka ograđuju. Pritom navijači napominju da mediji pridaju previše prostora pojedinačnim ispadima.

U razgovoru je naglašena potreba uže suradnje Grada s navijačkim udrugama, a prvi korak u tom smjeru bit će organiziranje okruglog stola na kojemu će se, početkom sljedeće godine, raspraviti fenomen nasilja uopće i nasilja na stadionima. Osim predstavnika Grada i udruga navijača, očekuje se sudjelovanje predstavnika klubova, eminentnih stručnjaka i policije.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici Kluba navijača BBB, Udruge navijača NK Dinamo, Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni i predstavnik NK Croatia Sesvete.


Gradske vijesti - 2008.