clanak False

Gradonačelnik otvorio turnir Antun Tova Stipančić

Zagrebački gradonačelnik otvorio je, večeras, 16. memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir na kojemu će, u 14 pojedinačnih natjecateljskih disciplina, sudjelovati više od 700 stolnotenisača
15.11.2008.


GRADONAČELNIK OTVORIO STOLNOTENISKI TURNIR

50. OBLJETNICA PRVE GIMNAZIJE ZA OSOBE OŠTEĆENOG SLUHA

100 GODINA HRVATSKOG VATERPOLSKOG SAVEZA 

XXVI. POSUŠKE NOĆI

 

 

Na poziv predsjednika Stolnoteniskog saveza Zagreba Dragutina Šurbeka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je, večeras, 16. memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir „Antun Tova Stipančić“. Kako se moglo čuti, na ovom će memorijalu, u 14 pojedinačnih natjecateljskih disciplina, sudjelovati više od 700 stolnotenisača iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Francuske, Češke, Rumunjske, Kine, Srbije, Crne Gore, Rusije, Makedonije, Slovačke, Austrije, Švedske i drugih zemalja Europe i svijeta.

Memorijal nosi ime po znamenitom hrvatskom stolnotenisaču - „zlatnoj ljevici“, koji je ostao zapamćen po sportskim rezultatima i postao dijelom stolnoteniske i sportske povijesti, svjetske, hrvatske i zagrebačke.

Nakon toga, Gradonačelnik se u Kaptolskoj kleti nakratko pridružio obilježavanju 50. obljetnice Prve gimnazije za osobe oštećena sluha.

Kasnije, u hotelu Sheraton, Gradonačelnik će prisustvovati svečanosti obilježavanja 100 godina Hrvatskog vaterpolskog saveza, a u 21 sat, na poziv Zavičajnog društva Posušje u Zagrebu, u restoranu Gastro Globus, pozdravit će uzvanike na XXVI. Posuškoj noći.


Gradske vijesti - 2008.