clanak False

Gradonačelnik u Vukovaru

U znak zahvale, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i vukovarska gradonačelnica Zdenka Buljan primili su, danas, na prigodnoj svečanosti u prostorima H.N.K. Radnički u Vukovaru, priznanje i zahvalnicu...
03.12.2008.

U znak zahvale, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i vukovarska gradonačelnica Zdenka Buljan primili su, danas, na prigodnoj svečanosti u prostorima H.N.K. Radnički u Vukovaru, priznanje i zahvalnicu za podršku Klubu u dovršetku obnove u ratu devastiranog i uništenog igrališta, te za kontinuiranu pomoć Zagreba u nabavci sportske opreme za mlade igrače od osam do 16 godina.

Gradonačelnik je, sa suradnicima i predstavnicima Zagrebačkog športskog saveza, boravio u Vukovaru na poziv vodstva amaterskog nogometnog kluba Radnički, a u povodu pripreme obilježavanja 45 obljetnice Kluba i obnove igrališta.

Inače, Klub danas okuplja 200 aktivnih članova, od najmlađih do veterana. U Domovinskom ratu, od 1991., sudjelovalo je 113 članova, 26 je ugradilo živote u temelje samostalne i neovisne Republike Hrvatske, teško ih je ranjenih bilo 27, a 67 članova Radničkog završilo je u srpskim koncentracijskim logorima.


Gradske vijesti - 2008.