clanak False

Na Areni "vrije" 24 sata

(Hina) - Za obilaska gradilišta športske dvorane Arene Zagreb, gradonačelnik je izrazio nadu da u idućih desetak dana neće pasti snijeg kako bi se mogla oko dvorane urediti infrastruktura i holtikultura.
24.11.2008.


(Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je, za obilaska gradilišta športske dvorane Arene Zagreb, izrazio nadu da u idućih desetak dana neće pasti snijeg kako bi se mogla oko dvorane urediti infrastruktura i holtikultura.

"Ovdje vrije 24 sata i ne sumnjam da neće biti sve onako kako Bog zapovijeda", kazao je zagrebački gradonačelnik.

Predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim rekao je da se polako završavaju svi radovi u unutrašnjosti dvorane, a po planu idu i vanjski radovi. Dodao je da će u idućih desetak dana završiti svi veći radovi kako bi 15. prosinca završila i gradnja "Arene Zagreb".

Istaknuo je da su završene sve pristupne ceste te da još ostaje postaviti završni sloj asfalta kako bi se mogli urediti nogostupi.

Upitan o problemu dvorane za treninge Oppenheim je rekao da je s njom sve u redu, jer se u njoj treninzi mogu normalno odvijati te da odgovara svim pravilima za zagrijavanje.

Istaknuo je da je dvoranu za treniranje dužan organizirati organizator te kazao kako vjeruje da će u Domu sportova imati četiri dvorane za trening koje su za to po pravilima i predviđene.


Gradske vijesti - 2008.