clanak False

Darovi za štićenike Doma Sv. Josipa

U povodu nadolazećih božićnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić,i ove je godine posjetio štićenike Doma Svetog Josipa i podijelio im prigodne darove.
22.12.2008.

U povodu nadolazećih božićnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, i ove je godine, u društvu sa suradnicima i predsjednikom Vijeća GČ Novi Zagreb – zapad Jadrankom Baturićem, posjetio štićenike Doma Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu i podijelio im prigodne darove. Poseban dar dobili su u petak, kada je slavinama u Domu i obližnjem vrtiću, umjesto iz hidranata, potekla voda iz gradskog vodovoda. 

Druženje je proteklo uz program u izvedbi štićenika Doma za nezbrinutu djecu u kojemu Karmelićanke skrbe o 30 djece, u dobi od sedam do 20 godina.
Bila je to prigoda i za podjelu drugih darova. Tako je direktor ZOV-a Ante Pavić u ime tvrtke donirao Domu 50 tisuća kuna, a u ispred firme Je*s djecu je darivala direktorica Janja Mitić. Zahvaljujući, pak, daru butika Torti Mario iz Savskog gaja, tijekom 2009. svaki će štićenik Doma dobiti tortu za rođendan. 

Na kraju susreta i kratke priredbe, djeca su gostima zahvalila zaželjevši da ih obasja božićna svjetlost, te im darovala kolačiće u pripremi kojih su sama sudjelovala.


Gradske vijesti - 2008.