clanak False

Darovi za djecu poginulih novinara

Trinaestu godinu zaredom, uoči božićnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je djecu poginulih novinara u Domovinskom ratu, popričao s njima i podijelio im prigodne darove.

22.12.2008.

Trinaestu godinu zaredom, uoči božićnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je djecu poginulih novinara u Domovinskom ratu, popričao s njima i podijelio im prigodne darove te zahvalio na svemu što su njihovi roditelji učinili za Hrvatsku.

U ime gostiju, gradonačelniku se zahvalio Bojan Glavašević koji je naglasio kako cijeni ovu gradsku akciju, dodao da su oni sad u godinama kada se već sami mogu brinuti za sebe i apelirao da se pomogne i drugoj djeci u gradu kojima je to potrebno. Prigodni darovi bili su pripremljeni i za Petru, Niku, Stjepana i Marka Kaića, Tamaru Belavić, Petru Lederer, Mateja Purgara, Tina Maršića, te Filipa i Emu Franjić.

Osim gradonačelnika, na prijemu su bili i zamjenici gradonačelnika Ivo Jelušić i Ljiljana Kuhta Jeličić, organizator akcije Božo Šimleša, glavni tajnik HND-a Vladimir Lulić i bivši predsjednik HND-a Dragutin Lucić - Luce, pročelnik Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Zvonimir Šostar, Midorag Demo i Miro Laco iz Odjela za branitelje te drugi članovi Poglavarstva.


Gradske vijesti - 2008.