clanak False

Gradonačelnikov prijem za malu Taru Delić

Gradonačelnik Bandić ispunio je veliku želju radoznaloj devetogodišnjakinji koja je pobliže upoznala rad gradonačelnikovog ureda.
13.04.2016.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je, u pratnji majke, devetogodišnju Taru Delić učenicu OŠ Novi Jelkovec. Time je ispunjena njena i želja njene mlađe sestre Tesse koja je, nažalost, zbog prehlade ostala kod kuće.   

Kako je rekla Tara, s obzirom na to da trenira plivanje i jako voli ići na treninge, najviše je zanima kada će biti dovršen bazen u Novom Jelkovcu. Razveselila se kada je čula da je otvorenje planirano do kraja godine.

Na susret s gradonačelnikom malu gošću će podsjećati prigodni paket s priborom za plivanje, koji je dobila kako bi spremno dočekala novi bazen. Gradonačelnikov potpis Tara će, rekla je, s ponosom sutra ponijeti u razred jer joj nisu vjerovali da ide kod Milana Bandića. U novi bazen s novim priborom za plivanje ići će i mala Tessa.

Podsjetimo, gradonačelnik je djevojčice upoznao na manifestaciji Dani mimoze kada su ga zamolile za zajedničku fotografiju i obasule ga hrpom pitanja o njegovu poslu, pa je dogovoren današnji službeni sastanak u Gradskoj upravi.
 

Gradske vijesti - 2016.