clanak False

Čestitka ministra turizma

U povodu obrane titule najbolje europske božićne destinacije, ministar turizma Gari Cappelli uputio je čestitku svim Zagrepčanima.
13.12.2016.
U povodu obrane titule najbolje europske božićne destinacije, ministar turizma Gari Cappelli uputio je gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću i direktorici Turističke zajednice grada Zagreba Martini Bienenfeld te svim Zagrepčanima čestitku u kojoj stoji:


Poštovani gradonačelniče Bandić, poštovana direktorice Bienenfeld,


u ime Ministarstva turizma i svoje osobno ime čestitam Zagrebu i Zagrepčanima na velikom postignuću što su već drugu godinu zaredom najbolja europska adventska destinacija.

Ovo prekrasno priznanje čestitka je svim turističkim djelatnicima u gradu Zagrebu, a i šire. Nadamo se da će to biti motivacija za daljnje unaprijeđenje razvoja destinacije, te poticaj drugim turističkim destinacijama diljem Hrvatske.


Vjerujem kako će i ove zime, ali i tijekom čitave iduće godine naši dragi gosti uživati u našoj prekrasnoj zemlji, u zimskim čarima Zagreba te doživjeti prekrasan zagrebački Gornji grad, park Zrinjevac, Ledeni park na Tomislavovom trgu, Trg bana Jelačića te mnoga druga mjesta i brojne sadržaje, prirodne ljepote i kulturu kojom se tako ponosimo. Zagreb ima sve više motiva za dolazak stranih turista, nudi sve više doživljaja gostima, interesantnih sadržaja u kojima gosti mogu uživati. To je, uz kvalitetne kapacitete i ljubaznost domaćina recept za uspjeh na turističkom planu.

Gradonačelniku i turističkim djelatnicima želim uspješan kraj ove i sljedeću, još jednu kvalitetnu i još uspješniju turistički godinu, a svima vama da uživate u današnjem danu!

S poštovanjem


ministar
Gari Cappelli 

Gradske vijesti - 2016.