clanak False

Novo igralište NK Kašina

Uz nogometne klubove Kraljevec, Sesvete i Žerjavinec, Kašina postaje četvrti klub u Gradskoj četvrti Sesvete koji sada ima umjetnu travu na kojoj se može igrati i trenirati cijelu godinu.
16.12.2016.
Po ljeti je ovdje bila prašina, po zimi blato. Zamislite sreću ove djece, sad imaju igralište poput kultnog Wembleya u svom dvorištu – rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u Sesvetama prilikom otvorenja novog igrališta NK Kašina.

Kako je objasnio Tomo Tudek, predsjednik Nogometnog kluba Kašina, u pogonu kluba su 160 aktivnih igrača poredanih u osam dobnih kategorija. S obzirom da se teren  koristio preko 40 sati tjedno, kvalitetno održavanje trave bilo je gotovo nemoguće, pogotovo za vrijeme dugotrajnih ljetnih suša ili kišnih razdoblja kad bi se travnjak pretvorio u kaljužu. Zbog toga je bilo potrebno postaviti kvalitetnu umjetnu podlogu koja neće biti podložna vremenskim uvjetima – rekao je predsjednik Tudek, zahvalivši Gradu i gradonačelniku te Zagrebačkom i Hrvatskom nogometnom savezu za potporu u ovom projektu.

Poželjevši mladim igračima puno sportske sreće u nastavku natjecateljske sezone, gradonačelnik Bandić je istaknuo da uz nogometne klubove Sesvetski Kraljevec, Sesvete i Žerjavinec, Kašina postaje četvrti klub u Gradskoj četvrti Sesvete koji sada ima umjetnu travu na kojoj se može igrati i trenirati cijelu godinu.
 

Gradske vijesti - 2016.