clanak False

Mark Begich kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je s predsjednika i izvršnog direktora Northern Compass Group Marka Begicha, bivšeg senatora Aljaske koji je hrvatskih korijena.
29.11.2016.
U gradskoj palači Dverce gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas predsjednika i izvršnog direktora Northern Compass Group Marka Begicha, bivšeg senatora američke savezne države Aljaske koji je hrvatskih korijena, iz Like.

Bivši senator boravi u dvodnevnom posjetu Zagrebu u sklopu konferencije EBAN Winter University 2016.

Kao bivši gradonačelnik Anchoragea razumijem posao prvog čovjeka grada i posebno moram napomenuti kako sam impresioniran onime što sam čuo i vidio jutros na otvorenju najveće europske konferencije poslovnih anđela i investitora Konferencije, istaknuo je Mark Begich.

Zahvalivši se gostu što je našao vremena da posjeti Zagreb gradonačelnik Bandić ga je pozvao da prošeće zagrebačkim centrom gdje je ovih dana započela manifestacija Advent u Zagrebu.

Za sjećanje na susret u Zagrebu, gradonačelnik Bandić je gostu darovao skulpturu Kule Lotrščak i monografiju Zagreba, a Mark Begich mu je uzvratio tipičnim božićnim suvenirom s Aljaske - medvjedom od bukve.

 

Gradske vijesti - 2016.