clanak False

Karatisti kod gradonačelnika

Gradonačelnik je u povodu odličnih rezultata na Svjetskom prvenstvu u Linzu, danas primio predstavnike karate kluba Hercegovina-Zagreb. 
21.11.2016.

U povodu odličnih rezultata na Svjetskom prvenstvu u Linzu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je danas u Gradskoj upravi primio hrvatske predstavnike karate kluba Hercegovina – Zagreb, predvođene predsjednikom kluba dr.sc. Grgom Luburićem.

Uz čestitke što izvanrednim rezultatima promiču Hrvatsku i karate, gradonačelnik je posebno istaknuo važnost akademskog obrazovanja te je apelirao na mlade sportaše da ne zaborave i taj aspekt svoga života.

Anđelo Kvesić, koji je na Svjetskom prvenstvu osvojio broncu u teškoj kategoriji, te tako nakon osam godina Hrvatskoj donio medalju u muškoj konkurenciji, zahvalio je gradonačelniku na iznimnoj podršci te obećao kako će se i dalje truditi ostvarivati još bolje sportske rezultate, ne gubeći iz fokusa obrazovanje. 

U ime Kluba, gradonačelniku se na potpori i prijemu zahvalio predsjednik Grgo Luburić, naglasivši kako je klub u 2015. osvojio 25 državnih medalja u svim uzrastima te im je cilj nastupiti na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, gdje će se karate prvi put pojaviti kao olimpijski sport.

 

Gradske vijesti - 2016.