clanak False

Zlatno srce gradonačelniku

Gradonačelniku Milanu Bandiću uručeno Veliko zlatno srce, priznanje za doprinos i podršku braniteljima i braniteljskim Udrugama.  
25.04.2016.
Čast mi je i ponos primiti ovo priznanje od udruga branitelja, od ljudi koji znaju cijeniti naše vrijednosti i koji su bili spremni dati svoje živote da bismo danas živjeli u slobodnoj Hrvatskoj – rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojemu je na Zagrebačkom velesajmu dodijeljeno priznanje Veliko zlatno srce za 2016.

Ovo prestižno priznanje, po četvrti put, uručili su Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91., u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata.

Zahvalivši gradonačelniku na dugogodišnjoj podršci, predsjednik Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam Željko Baća, kao glavne razloge za ovogodišnji izbor izdvojio je gradonačelnikov angažman na brojnim vrlo uspješnim humanitarnim akcijama i promicanju vrijednosti slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države. Pridružio mu se i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91., te prvi dobitnik ovog priznanja, Mladen Pavković, istaknuvši gradonačelnikov neumoran rad za bolji Zagreb te doprinos i potporu braniteljima. 

Gradske vijesti - 2016.