clanak False

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba u Sankt Peterburgu

U okviru posjeta Sankt Peterburgu u povodu obilježavanja Dana Grada, zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin susrela se s predsjednikom Odbora za kulturu Konstantinom Sukhenkom.
26.05.2016.

U okviru posjeta Sankt Peterburgu u povodu obilježavanja Dana Grada, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin susrela se s predsjednikom Odbora za kulturu Konstantinom Sukhenkom. Na sastanku je bilo riječi o razvoju kulturne suradnje između gradskih institucija te obilježavanju velikog jubileja u 2018. - pedesetoj godišnjici prijateljstva između dva grada.

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin danas će prisustvovati i svečanom koncertu u povodu Dana Grada Sankt Peterburga.

Gosti iz Sankt Peterburga, predvođeni potpredsjednikom Odbora za kulturu Fedorom Boltinom i generalnom direktoricom St Peterburg State Capella Olgom Homovom, također će posjetiti Zagreb u povodu proslave Dana Grada Zagreba. Tijekom boravka susrest će se s gradonačelnikom Milanom Bandićem, prisustvovati svečanom koncertu Zagrebačke filharmonije, te održati niz sastanaka na temu kulturne suradnje i obilježavanja 50. Obljetnice prijateljstva između Zagreba i Sankt Peterburga.
 

Gradske vijesti - 2016.