clanak False

Zahvalnice donatorima projekta Na prvoj crti zdravlja

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s predsjednikom Instituta prof.dr.sc. Veljkom Đorđeviće, uručio je sinoć zahvalnice donatorima projekta Na prvoj crti zdravlja
11.02.2016.


U prostorima Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja (ZIKZ), gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu s predsjednikom Instituta prof.dr.sc. Veljkom Đorđeviće, uručio je sinoć zahvalnice donatorima projekta Na prvoj crti zdravlja.

Ponovno ćemo biti  zajedno i ove godine 22. studenoga i opet ćemo činiti dobra djela, najavio je zagrebački gradonačelnik još jednu rođendansku humanitarnu akciju te zahvalio svima koji su, u povodu njegova 60. rođendana, umjesto poklona, prigodnom donacijom pomogli realizaciji projekta Na prvoj crti zdravlja.

Na prigodnoj svečanosti upriličenoj na Svjetski dan bolesnika, donatori su, uz dobivene zahvalnice, imali prigodu vidjeti rezultat njihova sudjelovanja u gradonačelnikovoj humanitarnoj priči. Prikupljena sredstva  (102 tisuće kuna) namjenski su uložena u uređenje prostora ZIKZ-a gdje su opremljene predavaonice i nekoliko savjetovališta za rad s hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata.

Projekt Na prvoj crti zdravlja provodi Institut u suradnji s Zagrebačkom zakladom za pomoć osobama oboljelih od cerebralnovaskularnih bolesti kojoj je gradonačelnik upravitelj.


Gradske vijesti - 2016.