clanak False

Utrka Brzi i žestoki i iduće godine

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi organizatora manifestacije Brzi i žestoki Darija Ljubića - Utrke ubrzanja koja se ove godine prvi puta održala u Zagrebu.
08.08.2016.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi organizatora manifestacije Brzi i žestoki Darija Ljubića - Utrke ubrzanja koja se ove godine prvi puta održala u Zagrebu, u organizaciji Auto-kluba Brzina, a u suorganizaciji s Gradom i Zagrebačkim holdingom – podružnicom Zagrebački velesajam. Dario Ljubić tom je prigodom gradonačelniku uručio zahvalnicu za potporu održavanja Utrke.

U izjavama za novinare nakon sastanka Dario Ljubić istaknuo je da je načelno dogovoreno da se sljedeće godine Utrka Brzi i žestoki održi u isto vrijeme i na istom mjestu kao ove godine – prvog vikenda u lipnju. Ovogodišnjom Utrkom srušili smo sve rekorde. Nastupilo je 370 natjecatelja iz Hrvatske i zemalja u okruženju koje je pratilo 30.000 posjetitelja, dodao je.

S Utrkom nastavljamo, a iduće godine pokušat ćemo ju uklopiti u događanja u okviru proslave Dana grada Zagreba, kako bi proslavu obogatili i ovakvim sportskim događanjem, rekao je pročelnik za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, napomenuvši da sljedeće godine očekuju još više natjecatelja i gledatelja.


Gradske vijesti - 2016.