clanak False

Ugovor o generalnom sponzorstvu Zagreb Auto Show-a između Zagreba i INA-e

Gradonačelnik Bandić i izvršni direktor PF Korporativnih poslove INA d.d. Tomislav Thür potpisali su Ugovor o generalnom sponzorstvu Zagreb Auto Show-a.
17.02.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreb Milan Bandić i izvršni direktor PF Korporativnih poslove INA d.d. Tomislav Thür potpisali su danas u zgradi Gradske uprave Ugovor o generalnom sponzorstvu Zagreb Auto Show-a koji, nakon osam godina pauze, ponovno starta na inicijativu zagrebačkoga gradonačelnika.

Međunarodni salon automobila održat će se od 5. do 10. travnja ove godine na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Grada Zagreba, Zagrebačkog holdinga i Turističke zajednice grada Zagreba, uz podršku Međunarodnog udruženja proizvođača automobila. Na ovu značajnu sajamsku priredbu, za koju će se karte moći kupiti na benzinskim postajama INA-e, dolazak je do sada već najavilo više od 200 izlagača, a očekuje se oko 150 tisuća posjetitelja iz cijele regije, čulo se na svečanom potpisivanju.

Uz zahvalu svim sudionicima ovog projekta i generalnom sponzoru INA d.d., gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da se Zagreb Auto Show vraća na velika vrata, da njime pridonosimo imidžu Zagreba kao razvijene gospodarske metropole, koja kroz Zagreb Auto Show staje uz bok najvećih i svjetski najpoznatijih automobilističkih izložbi koje se održavaju u Frankfurtu i Ženevi. Ovaj sajam doprinijet će i napretku automobilske industrije te razvoju gospodarstva u Zagrebu.

Drago nam je što smo sudjelujemo u ovako važnom projektu, naše sponzorstvo ujedno dokazuje da je INA motor zagrebačkog gospodarskog razvitka, napomenuo je izvršni direktor Tomislav Thür, istaknuvši da suradnja Grada Zagreba i INA-e traje već dugo, posebice na  održavanju manifestacije INA DELTA RALLY, gdje im je Zagreb partner. Vjerujem da će se održavanjem ovog Sajma povećati prodaja automobila što je u svakom slučaju dobro za automobilsku industriju i gospodarstvo u cjelini, dodao je Tomislav Thür, najavivši da će INA prirediti mnoge promotivne sadržaje između kojih je istaknuo originalni izložbeni prostor u obliku replike benzinske postaje, gdje će posjetitelji moći dobiti sve informacije o Inininm visokokvalitetnim gorivima, mazivima i ostalim proizvodima.

Vezani tekstovi:

Konferencija za novinare - Zagreb Auto Show 

Gradske vijesti - 2016.