clanak False

Tjedan udruga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Zrinjevcu je otvorio Tjedan udruga, manifestaciju koja se održava u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Dobri dom.

08.06.2016.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Zrinjevcu je otvorio Tjedan udruga, manifestaciju koja se održava 16. godinu zaredom u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Dobri dom.

Grad Zagreb ne bi bio multikulturalan, multikonfesionalan i multietničan da nema civilni sektor i svoje udruge. Sve što smo  u Zagrebu napravili u ovih 16 godina, napravili smo zahvaljujući i vama te vam zato hvala! Pozivam vas da nastavimo raditi istim marom, energijom i vizijom u narednim godinama, rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako se čulo, cilj ove manifestacije je da širu javnost upozna s radom udruga, njihovim programima i članovima jer se ove godine prijavilo 120 udruga iz različitih djelatnosti.
U okviru manifestacije, u četvrtak, 9. lipnja, u 12,00 sati, u Glazbenome paviljonu na Zrinjevcu će se održati okrugli stol na temu Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga u Gradu Zagrebu radi  unapređenja suradnje Grada Zagreba i udruga.  

Na glavnoj pozornici svoj će rad i vlastite aktivnosti, svakodnevno do 10. lipnja, od 10,00 do 16,00 sati moći predstaviti KUD-ovi, sportsko-plesni i drugi klubovi.

 

Gradske vijesti - 2016.