clanak False

Susret s predstavnicima Hrvatskih voda

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, održao je jutros sastanak sa predstavnicima Hrvatskih voda predvođenim generalnim direktorom Zoranom Đurokovićem. 
14.06.2016.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, održao je jutros u zgradi Gradske uprave sastanak sa predstavnicima Hrvatskih voda predvođenim novim generalnim direktorom Zoranom Đurokovićem. Radi se o redovitim, kontinuiranim sastancima Grada i Hrvatskih voda na čitavom nizu vodno - gospodarskih projekata i aktivnosti.

Na sastanku je potvrđena i usuglašena nužnost daljnje, još bolje i operativnije suradnje naročito na problematici rješavanja javnog vodnog dobra a vezano uz pripremu gradnje i uređenja Velikog potoka i drugih zahvata.

Razmatrane su i pripremne aktivnosti u vodno - komunalnom dijelu, a prioritet je priprema dokumentacije za realizaciju III. stupnja centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na lokaciji CUPOVZ.

Kako bi rješavanje pojedine problematike bilo što efikasnije osnovane su radne skupine, a također je dogovoreno da će se sastanci održavati redovno na najvišoj razini.
 

Gradske vijesti - 2016.