clanak False

Susret s direktorom BMW-a za područje Europe

Gradonačelnik Milan Bandić susreo se u palači Dverce s izaslanstvom BMW-a i tvrtke Tomić & Co., na čelu s direktorom BMW-a za Europu Nicolasom Peterom.
09.04.2016.


Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, susreo se u gradskoj palači Dverce s izaslanstvom BMW-a i tvrtke Tomić & Co., predvođenim direktorom BMW-a za područje Europe Nicolasom Peterom, jednom od tvrtki koja svoje proizvode predstavlja na Zagreb Auto Show-u.

Direktor Nicolas Peter izrazio je zadovoljstvo zbog velike posjećenosti Zagreb Auto Show-a koja, kako je naglasio, govori o kvaliteti njegove organizacije. BMW  je zabilježio porast prodaje u prošloj godini, a ove godine, zajedno s tvrtkom Tomić & Co. planiramo u Hrvatskoj postići još bolje rezultate, dodao je.

Ponosni smo što je Zagreb Auto Show posjećen u ovako velikom broju i počašćeni što, između brojnih tvrtki, i BMW izlaže svoje automobile, istaknuo je gradonačelnik Bandić, napomenuvši da pozitivni rezultati BMW-a u Hrvatskoj govore da se Zagreb i Hrvatska dižu i da sve ide na bolje.
 

Gradske vijesti - 2016.